Јаготка – Македонски интернет страници | Makedonski web stranici – Jagotka.com

База на македонски веб страни. Колекција на сите сајтови во Македонија.

Јаготка - Македонски интернет страници | Makedonski web stranici - Jagotka.comSummer sky and trees

Веб сајтови во Македонија – ажурирање на Јаготка

September 16th, 2012 · Јаготка

Во изминатиот период работевме на подобрување на дизајнот на Јаготка, како и на ажурирање на категориите во кои се распоредени македонските веб страници.

Бидејќи процесот на создавање на македонски онлајн директориум не е брз и лесен, ажурирањето на Jagotka.com со веб сајтови од Македонија е постојано.
Приказната продолжува…

→ No CommentsTags: ······

Јаготка – Македонски интернет страници

April 17th, 2012 · Јаготка

Во недостиг на едноставна, прегледна и корисна македонска веб страница на која ќе бидат собрани сите вредни за споменување МК страни – решивме да го започнеме проектот „Јаготка“.

Јаготка (www.Jagotka.com) е база на македонски интернет страници.
На почетокот ќе се погрижиме да понудиме едноставен, но корисен дизајн преку кој посетителите ќе можат да пронајдат веб сајтови од областите кои ги интересираат.
Понатака, како што македонскиот веб простор ќе се шири, ќе се трудиме и колекцијата на интернет страни да се зголемува.

Разгледајте, пребарајте, пронајдете интересни македонски страници!

→ No CommentsTags: ··········