Јаготка – Македонски интернет страници | Makedonski web stranici – Jagotka.com

База на македонски веб страни. Колекција на сите сајтови во Македонија.

Јаготка - Македонски интернет страници | Makedonski web stranici - Jagotka.comSummer sky and trees

Јаготка – Македонски интернет страници

April 17th, 2012 · No Comments · Јаготка

Во недостиг на едноставна, прегледна и корисна македонска веб страница на која ќе бидат собрани сите вредни за споменување МК страни – решивме да го започнеме проектот „Јаготка“.

Јаготка (www.Jagotka.com) е база на македонски интернет страници.
На почетокот ќе се погрижиме да понудиме едноставен, но корисен дизајн преку кој посетителите ќе можат да пронајдат веб сајтови од областите кои ги интересираат.
Понатака, како што македонскиот веб простор ќе се шири, ќе се трудиме и колекцијата на интернет страни да се зголемува.

Разгледајте, пребарајте, пронајдете интересни македонски страници!

Tags: ··········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment