Јаготка – Македонски интернет страници | Makedonski web stranici – Jagotka.com

База на македонски веб страни. Колекција на сите сајтови во Македонија.

Јаготка - Македонски интернет страници | Makedonski web stranici - Jagotka.comSummer sky and trees

Entries Tagged as 'веб сајтови'

Веб сајтови во Македонија – ажурирање на Јаготка

September 16th, 2012 · No Comments · Јаготка

Во изминатиот период работевме на подобрување на дизајнот на Јаготка, како и на ажурирање на категориите во кои се распоредени македонските веб страници. Бидејќи процесот на создавање на македонски онлајн директориум не е брз и лесен, ажурирањето на Jagotka.com со веб сајтови од Македонија е постојано. Приказната продолжува…

[Read more →]

Tags: ······