Јаготка – Македонски интернет страници | Makedonski web stranici – Jagotka.com

База на македонски веб страни. Колекција на сите сајтови во Македонија.

Јаготка - Македонски интернет страници | Makedonski web stranici - Jagotka.comSummer sky and trees

Веб сајтови во Македонија – ажурирање на Јаготка

September 16th, 2012 · No Comments · Јаготка

Во изминатиот период работевме на подобрување на дизајнот на Јаготка, како и на ажурирање на категориите во кои се распоредени македонските веб страници.

Бидејќи процесот на создавање на македонски онлајн директориум не е брз и лесен, ажурирањето на Jagotka.com со веб сајтови од Македонија е постојано.
Приказната продолжува…

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment