Јаготка – Македонски интернет страници | Makedonski web stranici – Jagotka.com

База на македонски веб страни. Колекција на сите сајтови во Македонија.

Јаготка - Македонски интернет страници | Makedonski web stranici - Jagotka.comSummer sky and trees

Интернет услуги и решенија во Македонија

April 15th, 2014 · Јаготка

Денес, многу компании и физички лица од Македонија имаат потреба од интернет (веб) услуги и решенија.

Студиото Техно Лаб Дизајн нуди интернет услуги и решенија за клиенти од Скопје и Македонија од 1994 година.

Дел од веб услугите и решенијата…
– Изработка на веб страни
– Редизајн (преработка) на веб страни
– Оптимизација на веб страни за интернет пребарувачи (SEO)

Интернет решенија - веб дизајн, редизајн, оптимизација - Techno Lab Design

Доколку веќе имате веб страна, но…
– немате посетители
– телефонот не ѕвони
– немате порачки
– бизнисот не напредува

Постои решение и за тоа!!!

Се вика – ОПТИМИЗАЦИЈА.

Оптимизација на веб страна за интернет пребарувачи (на англиски: SEOSearch Engine Optimization) е повисоко рангирање за производите и услугите (наведени на некоја веб страна) кај интернет пребарувачите (на пр.: Гугл, Бинг, Јаху…).
Целта на оптимизацијата е… далеку поголема посетеност на веб страната, а со тоа и многу повеќе потенцијални клиенти.

Оптимизација на веб страна за интернет пребарувачи - Techno Lab Design

Ако имате потреба од некоја од горенаведените интернет услуги и решенија, контактирајте ги Техно Лаб Дизајн.
Со нив соработуваме од 2012 година, и сме многу задоволни со понудените услуги.

→ 1 CommentTags: ···

Веб сајтови во Македонија – ажурирање на Јаготка

September 16th, 2012 · Јаготка

Во изминатиот период работевме на подобрување на дизајнот на Јаготка, како и на ажурирање на категориите во кои се распоредени македонските веб страници.

Бидејќи процесот на создавање на македонски онлајн директориум не е брз и лесен, ажурирањето на Jagotka.com со веб сајтови од Македонија е постојано.
Приказната продолжува…

→ No CommentsTags: ······

Јаготка – Македонски интернет страници

April 17th, 2012 · Јаготка

Во недостиг на едноставна, прегледна и корисна македонска веб страница на која ќе бидат собрани сите вредни за споменување МК страни – решивме да го започнеме проектот „Јаготка“.

Јаготка (www.Jagotka.com) е база на македонски интернет страници.
На почетокот ќе се погрижиме да понудиме едноставен, но корисен дизајн преку кој посетителите ќе можат да пронајдат веб сајтови од областите кои ги интересираат.
Понатака, како што македонскиот веб простор ќе се шири, ќе се трудиме и колекцијата на интернет страни да се зголемува.

Разгледајте, пребарајте, пронајдете интересни македонски страници!

→ No CommentsTags: ··········