Јаготка – Македонски интернет страници | Makedonski web stranici – Jagotka.com

База на македонски веб страни. Колекција на сите сајтови во Македонија.

Јаготка - Македонски интернет страници | Makedonski web stranici - Jagotka.comSummer sky and trees

Интернет услуги и решенија во Македонија

April 15th, 2014 · 1 Comment · Јаготка

Денес, многу компании и физички лица од Македонија имаат потреба од интернет (веб) услуги и решенија.

Студиото Техно Лаб Дизајн нуди интернет услуги и решенија за клиенти од Скопје и Македонија од 1994 година.

Дел од веб услугите и решенијата…
– Изработка на веб страни
– Редизајн (преработка) на веб страни
– Оптимизација на веб страни за интернет пребарувачи (SEO)

Интернет решенија - веб дизајн, редизајн, оптимизација - Techno Lab Design

Доколку веќе имате веб страна, но…
– немате посетители
– телефонот не ѕвони
– немате порачки
– бизнисот не напредува

Постои решение и за тоа!!!

Се вика – ОПТИМИЗАЦИЈА.

Оптимизација на веб страна за интернет пребарувачи (на англиски: SEOSearch Engine Optimization) е повисоко рангирање за производите и услугите (наведени на некоја веб страна) кај интернет пребарувачите (на пр.: Гугл, Бинг, Јаху…).
Целта на оптимизацијата е… далеку поголема посетеност на веб страната, а со тоа и многу повеќе потенцијални клиенти.

Оптимизација на веб страна за интернет пребарувачи - Techno Lab Design

Ако имате потреба од некоја од горенаведените интернет услуги и решенија, контактирајте ги Техно Лаб Дизајн.
Со нив соработуваме од 2012 година, и сме многу задоволни со понудените услуги.

Tags: ···

One Comment so far ↓

Leave a Comment