Јаготка – Македонски интернет страници | Makedonski web stranici – Jagotka.com

База на македонски веб страни. Колекција на сите сајтови во Македонија.

Јаготка - Македонски интернет страници | Makedonski web stranici - Jagotka.comSummer sky and trees

Додади страница

Дали сакате да ја споделите Вашата или страницата на Ваш пријател? Или пак можеби некоја интересна македонска веб страна која сте ја сретнале низ виртуелната мрежа?

Јаготка е најпосетената, а воедно и страницата со најголема доверба кога е во прашање база/директориум на македонски интернет страни.
Многу од линковите што ги објавуваме на Jagotka.com доаѓаат директно од предлози на посетители како што сте и Вие.

Какви страници очекуваме

За да ги споделите веб страните со нас – контактирајте не преку формуларот подолу.
Имајте во предвид дека во веб базата пред се’ внесуваме страни кои се со добар дизајн, имаат квалитетна и корисна содржина, и се од интерес на пошироката македонска онлајн публика.
Го задржуваме правото додадената страница да не ја објавиме на Jagotka.com, доколку истата не ги задоволува нашите критериуми.
Препорачливо е на Вашиот сајт да ставите повратен линк до Јаготка.

Страници кои не ги прифаќаме

Ние имаме одредени барања при прифаќањето на нови страници (сајтови) во нашиот директориум. Ако Вашиот сајт содржи нешто од следното – ќе биде одбиен.

– Страниците мора да се комплетни (со добра, функционална навигација), а не во изградба.
– Веб-страниците кои јасно не ја дефинираат својата цел, производите, услугите кои ги нудат, итн – не се прифаќаат.
– Страниците не смеат да содржат делови: каде што се прекршуваат авторските права, имаат содржини поврзани со хакирање и warez, или содржат сличен злонамерен материјал.
– Сајтовите не можат потполно да бидат партнерски веб-сајтови (affiliate sites), или сајтови каде што главно се прикажуваат реклами.
– Страниците не смеат да имаат spam содржини, или содржини/делови кои се копирани од други интернет страни.
– Не прифаќаме линкови до профили (+ pages, групи) на социјалните мрежи (Facebook, Twitter, и слично).
– Нема да бидат прифатени страни лоцирани на free hosting, освен солидни македонски блогови.

Истакнати страници / линкови (маркетинг)

Избрани/истакнати страници (линкови) се оние страни кои се појавуваат над сите други страни, во одредена категорија.
Оваа позиција во директоруимот ќе и’ донесе поголема промоција на Вашата веб страна, а секако и повеќе посети / потенцијални клиенти.
Нудиме и други маркетинг можности, но за тоа Ве молиме посетете го маркетинг делот од Јаготка.

За дополнители прашања – во контакт секцијата.

Додади Страница – Формулар

  Име (задолжително)

  E-mail (задолжително)

  Вид на страница / линк (задолжително)

  Категорија на страницата

  Линк и краток опис на страницата

  Внесете го кодот: captcha