Јаготка – Македонски интернет страници | Makedonski web stranici – Jagotka.com

База на македонски веб страни. Колекција на сите сајтови во Македонија.

Јаготка - Македонски интернет страници | Makedonski web stranici - Jagotka.comSummer sky and trees

За нас

Jagotka.com е колекција на македонски интернет страници.
Ова е бесплатна база на веб страни, едноставна е за користење и постојано се надополнува.
Страниците се распоредени по категории, а овозможено е и пребарување низ сите делови на Jagotka.com.

Јаготка содржи веб страници од Македонија од области како: бизнис, медиуми, портали, забава, музика, блогови, радио и ТВ, технологија, здравје, наука, спорт…
Сајтот секојдневно го посетуваат луѓе од разни профили, од целиот свет.

Цел на проектот „Јаготка“

Целта на проктот „Јаготка“ е постоење на online база на македонски web страни кои се издвојуваат со својот квалитет и содржина.

Додавање страница на Jagotka.com

Целата база на Jagotka.com е создадена со рачно внесување на сајтови (еден по еден), по претходна нивна верификација.
Сепак, на нашите посетители им нудиме можност да додадат (предложат) страница за која сметаат дека е вредна да се најде во овој web директориум.

Останете поврзани со „Јаготка“

Еве како можете да останете во тек со сите работи поврзани со Јаготка…

Претплатете се на RSS фидот
Најдобар начин да се остане во чекор со новините/блог статиите на „Јаготка“ е со ставање на RSS feed-от во Вашиот омилен feed читач.

Контакт
Слободно можете да не контактирате со Ваши коментари, идеи или предлози.